Kontakt

epost: lucie@ledning.online
tel och facetime: +46-708-96 33 97
skype: luciemsteph
google hangout: lucie@enkelhet.se

Till bokningssidan >>>

Om mig

Sedan 2002 arbetar jag med utveckling av individer, grupper och organisationer. Jag arbetar med goda resultat i såväl offentliga som privata organisationer av varierande storlekar och med ledare på alla nivåer. Och med ledare menar jag alla som har i uppdrag att leda människor på arbetet.

Mitt mål är att hjälpa ledare att lyckas. Att få såväl ledare som deras organisationer att både prestera och må bättre.

Skolad i ekonomi, psykologi och genusvetenskap ser jag organisationer ur mänskliga, affärsmässiga och könsperspektiv. Att arbeta med mig är att få tillgång till en mångfacetterad bild av utmaningarna och möjligheterna inom management som har stöd aktuell forskning.

Jag tror inte på quick-fix utan pushar dig att tänka ett varv till. Att reflektera och utmana invanda föreställningar. Målet är hållbara lösningar som passar just dig och din situation.

Som person är jag positiv och kreativ. En uppskattad processledare och coach tränad i samtalsteknik. En analytisk beteendevetare med förmåga till överblick utan att bortse från de ofta avgörande detaljerna. Och en god pedagog som förklarar komplexa samband på ett lättfattligt sätt.

Ledare som jag har arbetet med säger så här om mig och om vad de fick ut av vårt samarbete:

”Lucie utmanar och får en att tänka.”

”Lucies ledarutvecklingsprogram har påverkat mig på djupet.”

”Jag ser helheten nu.”

”Lucie är kunnig, provocerande och modig.”

”Lucie lyckas nå fram och beröra.”

”Genom våra samtal blev jag trygg i att lita på det jag känner.”

Mer om mig på linkedin